om oss

Hårimperiet, Sedan 2002, väletablerad frisörsalong i Nyköping. Strävar efter kundens behov och göra det i minsta detalj. Två frisörer som är kunniga i arbetet som utförs. För en frisör ligger ribban högt, här har frisörerna en nivå högre.

Hos oss får du inte bara bästa möjliga klippning. Vår vision är att erbjuda en helhetsupplevelse kring våra behandlingar, där du som kund känner dig väl omhändertagen och får service i toppklass.

Vi erbjuder flertalet behandlingar, läs mer här.
boka tid

kunden kommer alltid först

Hos oss är du i goda händer. Inte bara för att våra proffs har lång erfarenhet, utan också för att atmosfären och servicen gör det till en trevlig upplevelse för unga och gamla.


Vårt uppdrag är att skapa en hårkultur som präglas av inspiration, kreativitet och särprägel. Med gemensamma kombinerade insatser av professionella frisörer och stylister med lång erfarenhet av utveckling, design och produktkunskap är Hårimperiet stolt över att vara i Nyköping.

unna dig med en extraordinär behandling

Upplev en massagebehandling av hela kroppen som varsamt masserar bort vardagens stress och påfrestningar från det moderna livet. Denna lyxiga behandling är det mest genomgripande alternativet för sinnena. Upplevelsen börjar med en avslappnande helkroppsmassage, följt av en intensiv kroppspolering.